Websites

Zonder website, geen klandizie. Dat wist u natuurlijk allang, maar hoe up-to-date ís uw website eigenlijk? En hoe wordt uw website weergegeven op uw mobiele telefoon? Dat dachten we al…. Goed nieuws! Beeldreclame ontwikkelt websites die aan alle eisen voldoen en tegen scherpe tarieven.

Of u nu al een bestaande website heeft of als startende ondernemer een nieuwe website zoekt: de mogelijkheden zijn eindeloos. U levert tekst- en beeldmateriaal aan, of wij  verzorgen ook de tekst en foto's. Wij zorgen voor een mooi design. Altijd voor een goede prijs. Wilt u een nieuwsbriefmodule erbij? Een webshop starten? Alles kan.

Responsive website

Onze websites voldoen aan alle eisen die zoekmachines en bezoekers stellen. Of uw nieuwe website nu bekeken wordt op een laptop, desktop, mobiele telefoon of tablet: we zorgen ervoor dat uw website altijd goed wordt weergegeven. We bouwen uw website namelijk als een ‘responsive website’. 

Beter vindbaarheid in Google

Een responsive website is een website die zich aanpast aan elk formaat beeldscherm. Naast het feit dat een responsive website via alle mogelijke kanalen toegankelijk is, is een responsive webdesign ook beter voor uw vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. 

AdWords, Facebook en Twitter 

Wilt u nóg beter gevonden worden? Geen punt. Beeldreclame richt graag een effectieve AdWords campagne voor u in. Aan de slag met Twitter en Facebook?  Ook hierbij helpen we u snel op weg. Wij kunnen een professionele Facebookpagina voor u ontwikkelen en/of een Twitteraccount  activeren.

Benieuwd naar prijzen en mogelijkheden? Bekijk onze website portfolio en neem contact op voor een scherpe offerte op maat! 

Pakket A
 

Pakket A

> Responsive website
> Max. 4 pagina's (homepage + 3 pagina’s)
> Incl. omzetting/registratie domeinnaam

Prijs op aanvraag

U levert zelf tekst- en beeldmateriaal aan, wij maken een aansprekend design.
Registratie domeinnaam voor 1 jaar.

Optioneel: Google AdWords campagne (incl. beheer)
Hosting vanaf € 9,99 (het 1ste jaar ontvangt u 50% korting)
Optioneel: verzorging professionele teksten
Optioneel: verzorging professioneel beeldmateriaal

 
 

Offerte aanvragen

Vult u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Het realiseren van een website is maatwerk. Hoe meer informatie wij ontvangen, hoe beter wij u een passende offerte kunnen aanbieden.

Bedrijfsinformatie

* Verplichte velden