Stoep sandwichbord B1

Meer afbeeldingen

Stoepsandwich

Schrijf de eerste review over dit product

De stoepsandwich - ook wel klapbord of stoepbord genoemd - bestaat uit twee stevige kunsstofplaten van 1 cm dik. De kunststofpanelen worden beplakt met folie (sticker) op B1 formaat (71 x 101 cm). De platen zijn aan de bovenkant aan elkaar bevestigd (scharnierbaar) en aan de zijkant zitten touwtjes zodat het bord niet te ver uitklapt. De stoepsandwich is dus snel in te klappen en eenvoudig te verplaatsen.

* Zeer lichtgewicht waardoor geschikt voor binnen gebruik
* Als het niet hard waait ook prima buiten te gebruiken!
* De stoepsandwich wordt binnen 7 werkdagen geleverd
* Spoed- en snelle levering is mogelijk!
* Indien het drukbestand vóór 12:00 uur wordt aangeleverd gaat de levertijd direct in. Indien het bestand na 12:00 uur wordt ontvangen is de volgende dag de eerste werkdag van de levertijd.
* Alle genoemde prijzen zijn exclusief b.t.w.

Aanleverspecificaties voor het drukwerk (PDF bestand)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00

Maximale aantal van karakters: 4

* Verplichte velden

€ 0,00

Stoep sandwichborden

Meer klanten in uw winkel krijgen? Bewegwijzering nodig tijdens een evenement? Welke boodschap u ook wilt communiceren: onze stoepsandwich ziet niemand over het hoofd. Attentiewaarde gegarandeerd!

Eenvoudig te verplaatsen
De stoepsandwich - ook wel klapbord of stoepbord genoemd - bestaat uit twee stevige kunsstof platen van 1 cm dik. Aan beide zijden wordt folie (sticker) geplakt van 70 cm breed en 100 cm hoog. De platen zijn aan de bovenkant aan elkaar bevestigd (scharnierbaar) en aan de zijkant zitten touwtjes zodat het bord niet te ver uitklapt. De stoepsandwich is snel in te klappen en eenvoudig te verplaatsen.

Effectief en goedkoop
Doordat onze stoepsandwich zo mobiel is, kunt u uw reclame in korte tijd op allerlei plaatsen laten zien. Deze stoepborden zijn met name geschikt voor binnenreclame vanwege het lichte gewicht. Maar als het niet hard waait ook prima buiten te gebruiken! De stoepsandwich is niet alleen effectief, maar ook nog eens goedkoop. Zo heeft u al een stoepsandwich vanaf € 35,- per stuk. Waar wacht u nog op? Bestellen kan hier.

Wilt u meer weten over onze stoepsandwich? Of nieuwe posters bestellen? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Stoepsandwich