Posters Digitaal

Meer afbeeldingen

Standaard Posters

Beeldreclame print posters van hoge kwaliteit voor kleine en grote klussen, vanaf 1 stuk. Of het nou bestemd is om sandwichborden mee te beplakken, op te hangen achter een winkelruit of om een evenement te promoten in een evenementenlocatie, voor ieder doeleinde zijn deze posters geschikt en tegen de scherpste prijs.

* Beschikbaar in de formaten A0 A1 A2 A3 B1 en B2
* De geprinte posters hebben een witrand van ongeveer 3 mm
* Indien het drukbestand vóór 12:00 uur wordt aangeleverd gaat de levertijd direct in. Indien het bestand na 12:00 uur wordt ontvangen is de volgende dag de eerste werkdag van de levertijd.
* Alle genoemde prijzen zijn exclusief b.t.w. 

Aanleverspecificaties voor het drukwerk (PDF bestand)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00

Kiest u het formaat van de posters

* Verplichte velden

€ 0,00

Standaard posters

U zoekt een partij die betaalbare posters in kleine oplages kan leveren? Stop maar met zoeken. Beeldreclame heeft de goedkoopste posters van Nederland. In haarscherpe kwaliteit en al vanaf 1 stuks verkrijgbaar. Heeft u haast? Vandaag voor 12.00 uur besteld, is de volgende dag geleverd.

Geen opstartkosten
In tegenstelling tot andere partijen, brengen wij geen extra opstartkosten in rekening. Zo betaalt u voor één A0 poster slechts € 2,50. Nog een rekenvoorbeeld: voor tien A3 posters met tien verschillende (!) ontwerpen bent u slechts € 9,00 kwijt. U kunt kiezen uit verschillende papierdiktes. Onze posters zijn verkrijgbaar in A0 A1 A2 A3 B1 en B2 formaat.

Bezoek onze webshop
In onze webshop vindt u een overzicht van alle prijzen en formaten. Indien gewenst kunnen wij ook het ontwerp van de poster voor u verzorgen. Naast een grafische studio, beschikken we over een uitgebreide beeldenbank. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wilt u aanvullende informatie over onze digitale posters of bent u geïnteresseerd in offset? Neem dan contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte.

Klantenreviews

Compliment Review door Carla
Zeer tevreden over de snelle en nette levering van posters.
(Geplaatst op 14-08-14)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Standaard Posters