Zwaaiborden voor feest, evenement of protest

Meer afbeeldingen

Protestbord

Schrijf de eerste review over dit product

Een zwaaibord bestaat uit twee met folie (sticker) beplakte kunststofplaten (A2 formaat) die met elkaar bevestigd worden. De onderkant blijft open zodat u uw hand en arm tussen de twee platen kunt steken. Zo maakt u –letterlijk– in een handomdraai reclame. U kunt zelf een ontwerp uploaden om deze af te laten drukken en op uw zwaaibord te laten plakken. Of u kunt een protest ontwerp kiezen en de tekst invullen die u graag in het ontwerp terugziet; uw tekst vervangt de tekst die zichtbaar is op het ontwerp. Uiteraard is het ook mogelijk een fris ontwerp te laten maken door onze designers. Neemt u dan contact met ons op.

* De zwaaiborden worden standaard binnen 5 werkdagen geleverd
* Spoed- en snelle levering is mogelijk!
* Uitermate weersbestendig
* Indien het drukbestand vóór 12:00 uur wordt aangeleverd gaat de levertijd direct in. Indien het bestand na 12:00 uur wordt ontvangen is de volgende dag de eerste werkdag van de levertijd.
* Alle genoemde prijzen zijn exclusief b.t.w.

Aanleverspecificaties voor het drukwerk (PDF bestand)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 10,00

Maximale aantal van karakters: 4

* Verplichte velden

€ 10,00

Zwaaiborden

Sporters toejuichen? Opvallen tijdens een festival, beurs of evenement? Actie voeren of demonstreren? Iemand aanmoedigen of begroeten? Sponsoren zichtbaar maken? Met onze unieke zwaaiborden zijn de mogelijkheden eindeloos.

Reclame in een handomdraai!
Een zwaaibord bestaat uit twee met folie beplakte kunststofplaten (A2 formaat) die met elkaar bevestigd worden. De onderkant blijft open zodat u uw hand en arm tussen de twee platen kunt steken. Zo maakt u –letterlijk– in een handomdraai reclame. U kunt zelf een ontwerp uploaden om deze af te laten drukken en op uw zwaaibord te laten plakken. Of u kunt een protest ontwerp kiezen en de tekst invullen die u graag in het ontwerp terugziet; uw tekst vervangt de tekst die zichtbaar is op het ontwerp. Uiteraard is het ook mogelijk een fris ontwerp te laten maken door onze designers. Neemt u dan contact op met Beeldreclame.

Uniek voor Nederland
Beeldreclame is de enige in Nederland die deze bewegende eyecatchers produceert. De zwaaiborden zijn weersbestendig en kunnen tegen een stootje. Bovendien zijn de zwaaiborden al vanaf € 10,- te koop in onze webshop. Waar wacht u nog op?

Wilt u aanvullende informatie over onze zwaaiborden? Neem dan contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Protestbord