Human sandwichbord

Meer afbeeldingen

Human Sandwichborden

Schrijf de eerste review over dit product

Een human sandwichbord bestaat uit twee kunststofplaten die om de schouders van een individu gehangen worden. De kunststofpanelen worden beplakt met folie (sticker) op B1 formaat (71 x 101 cm). Doordat de borden met folie worden beplakt ziet u nauwelijks verschil tussen een plaat die bedrukt is of een plaat die beplakt is. Bovendien is het uitermate weersbestendig.

* Inclusief touwtjes, dus een compleet product!
* Comfortabel door het lichte gewicht
* De kunststof panelen zijn ongeveer 1 cm dik
* De human sandwichborden worden binnen 7 werkdagen geleverd
* Snelle- en spoedlevering is mogelijk!
* Indien het drukbestand vóór 09:00 uur wordt aangeleverd gaat de levertijd direct in. Indien het bestand na 09:00 uur wordt ontvangen is de volgende dag de eerste werkdag van de levertijd.
* Alle genoemde prijzen zijn exclusief b.t.w.

Aanleverspecificaties voor het drukwerk (PDF bestand)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00

Maximale aantal van karakters: 4

* Verplichte velden

€ 0,00

Human sandwichborden

U kent ze ongetwijfeld: jongens en meiden die op markten, festivals en winkelcentra voor extra publiciteit en aandacht zorgen door met een human sandwichbord te lopen. Deze ‘levende’ reclame wordt steeds populairder. En terecht! In korte tijd kan een campagne een groot publiek bereiken.

Comfortabel draagcomfort
Naast het produceren van standaard sandwichborden, is Beeldreclame ook uw partner in het leveren van sandwichborden, die op comfortabele wijze door mensen gedragen kunnen worden.

Dikke kunststofpanelen
Deze ‘humane’ sandwichborden kennen een uiterst hoge bordkwaliteit. De kunststofpanelen zijn 1 cm dik (ter vergelijking: standaard sandwichborden zijn 3mm dik) en worden door middel van touw aan elkaar bevestigd. 

Vragen over onze humane sandwichborden? Neem gerust contact met ons op. Uiteraard kunnen we ook het ontwerp van de sandwichborden voor u verzorgen.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Human Sandwichborden