V-borden A1 A2 B2

Meer afbeeldingen

Gevel Sandwichborden

Schrijf de eerste review over dit product

Een gevel sandwichbord is een bord in een v-vorm die op ramen en gevels kan worden geplakt. Het product is uitstekend geschikt voor promotie campagnes of tijdelijke aanduidingen! De kunststofpanelen worden machinaal beplakt met uw poster, waardoor de kwaliteit dermate hoog dat u geen verschil ziet tussen een plaat die bedrukt is of een plaat die beplakt is met een poster.

* Beschikbaar in de formaten A1 A2 en B2
* De gevel sandwichborden worden binnen 7 werkdagen geleverd
* Snelle- en spoedlevering is mogelijk!
* Inclusief bevestigingsmateriaal (sterk dubbelzijdig tape)
* Geschikt voor de normale duur van een promotie campagne
* Indien het drukbestand vóór 09:00 uur wordt aangeleverd gaat de levertijd direct in. Indien het bestand na 09:00 uur wordt ontvangen is de volgende dag de eerste werkdag van de levertijd.
* Alle genoemde prijzen zijn exclusief b.t.w.

Aanleverspecificaties voor het drukwerk (PDF bestand)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00

* Verplichte velden

€ 0,00

Gevelreclame

U zoekt een slimme manier om op te vallen in het straatbeeld? Overweeg dan eens gevelreclame! Deze effectieve buitenreclame is niet te missen.

Lichtgewicht V-borden
Gevelreclame springt niet alleen in het oog; het is ook nog eens buitengewoon betaalbaar. De lichtgewicht V-borden van Beeldreclame zijn moeiteloos op ramen en gevels te bevestigen en worden standaard geleverd met aanhechtings materiaal. 

De beste printkwaliteit
U kunt rekenen op de beste printkwaliteit. Doordat we de posters machinaal beplakken, lijkt het alsof de kunststofplaat zelf bedrukt is. In welk jaargetijde u uw gevelreclame ook ophangt; onze V-borden zijn watervast en weerbestendig.

Vragen over onze gevelreclame? Neem gerust contact met ons op. Uiteraard kunnen we ook het ontwerp van de gevelborden voor u verzorgen.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Gevel Sandwichborden