Drukwerk Posters | Beeldreclame

Meer afbeeldingen

Drukwerk Posters

Schrijf de eerste review over dit product

Beeldreclame verzorgt kwalitatief hoogwaardig offset drukwerk (hoge oplages). Of het nu bestemd is om uw sandwichborden te beplakken of om een wildplakactie te doen in uw stad of regio: voor ieder doeleinde bieden wij de juiste posters. U heeft keuze uit 100 grams papier (geschikt voor plakcampagnes), 115 grams blue back papier (geschikt voor o.a. beplakken van sandwichborden - de posters schijnen niet door!), en 135 grams papier.

* Indien het drukbestand vóór 09:00 uur wordt aangeleverd gaat de levertijd direct in. Indien het bestand na 09:00 uur wordt ontvangen is de volgende dag de eerste werkdag van de levertijd.
* Alle genoemde prijzen zijn exclusief b.t.w. 

Aanleverspecificaties voor het drukwerk (PDF bestand)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 54,17

Kiest u het formaat van de posters

* Verplichte velden

€ 54,17

Drukwerk posters

Vakkundig en snel een grote partij posters laten drukken? Dan bent u bij Beeldreclame aan het juiste adres. Vanaf 100 stuks leveren we de mooiste posters binnen 24 uur voor uw deur. Met een paar klikken geregeld via onze webshop!

Diverse toepassingen voor uw posters
Onze posters zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. In onze webshop heeft u de keuze voor dikker (135 grams) of dunner (100 grams) papier. Speciaal blue back papier voorkomt dat de poster doorschijnt. U kunt de posters natuurlijk ‘los’ ophangen of verspreiden, maar Beeldreclame biedt ook andere toepassingen, zoals enkele platengevel sandwichbordenhuman sandwichborden of stoepsandwichborden. En heeft u al gehoord van onze zwaaiborden? Uniek in Nederland!

Prijzen en formaten
In onze webshop vindt u een overzicht van alle prijzen en formaten. Wilt u graag dat wij met een voorstel komen voor een ontwerp van uw poster? Laat het ons weten. We inspireren u graag met wat voorbeelden.

Wilt u aanvullende informatie over onze offset posters of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor kleinere oplages (digitaal printen)? Neem contact op voor advies of een vrijblijvende offerte.

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Drukwerk Posters