Websites

 

Websites

Websites

Beeldreclame ontwikkelt websites die aan alle eisen voldoen en tegen scherpe tarieven. Of u nu al een bestaande website heeft of als startende ondernemer een nieuwe website zoekt: de mogelijkheden zijn eindeloos. U levert tekst- en beeldmateriaal aan, of wij verzorgen ook de tekst en foto's. Wij zorgen voor een mooi design. Altijd voor een goede prijs. Wilt u een nieuwsbriefmodule erbij? Een webshop starten? Alles kan.

Responsive website
Onze websites voldoen aan alle eisen die zoekmachines en bezoekers stellen. Of uw nieuwe website nu bekeken wordt op een laptop, desktop, mobiele telefoon of tablet: we zorgen ervoor dat uw website altijd goed wordt weergegeven. We bouwen uw website namelijk als een ‘responsive website’.

Betere vindbaarheid in Google
Een responsive website is een website die zich aanpast aan elk formaat beeldscherm. Naast het feit dat een responsive website via alle mogelijke kanalen toegankelijk is, is een responsive webdesign ook beter voor uw vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Daarnaast zorgen we standaard voor een basis SEO set up. 

AdWords, Facebook en Twitter
Wilt u nóg beter gevonden worden? Geen punt. Beeldreclame richt graag een effectieve AdWords campagne voor u in. Aan de slag met Twitter en Facebook? Ook hierbij helpen we u snel op weg. Wij kunnen een professionele Facebookpagina voor u ontwikkelen en/of een Twitteraccount activeren.

Benieuwd naar prijzen en mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een scherpe offerte op maat!