Auto

Personenauto bestickeren

Personenauto

Bestelauto bestickeren

Bestelauto

Bestelbus bestickeren

Bestelbus

Bestelwagen bestickeren

Bestelwagen

Bakwagen bestickeren

Bakwagen

Vrachtauto bestickeren

Vrachtauto

Belettering


Autobelettering

Al rijdend uw bedrijf of organisatie promoten. Autoreclame is een van de beste investeringen die u kunt doen voor het verhogen van uw naamsbekendheid. U betaalt eenmalig de beletteringskosten. Daarna bent u elke dag zichtbaar en herkenbaar voor potentiële klanten!

Volledige full-colour carwrapping
Van ontwerp tot plotten, snijden en beplakken: Beeldreclame verzorgt de totale autobelettering. We kunnen een deel van uw wagen bestickeren, maar ook een volledige full-colour carwrapping is mogelijk. Meerdere ramen blinderen? Geen probleem. Wilt u liever dat we bij u op locatie de auto bedrukken? Dat kan.

Duurzame folies met garantie
Beeldreclame heeft uiteenlopende folies in het assortiment: M3 folies, HX3000 carbonfolies, gegoten vinyl of polymeren. Stuk voor stuk duurzame folies mét garantie. Weten welke folie het beste bij uw ontwerp of auto past? Laat u adviseren door een van onze gecertificeerde medewerkers.

Kies bovenaan deze pagina het type voertuig dat u beplakt wilt hebben en bekijk onze indicatieve prijzen. Neem voor een exacte prijs contact met ons op en we maken graag een offerte voor u!